top of page

5 Redenen waarom jij je trouwfoto- en videograaf als team wilt boeken.

Je grote dag wil je natuurlijk laten vastleggen, zodat je deze altijd weer terug kan halen. Maar naast foto's is video ook zo'n mooie toevoeging! Beweging en geluid laten je de dag weer herbeleven. Oké genoeg reclame voor de videografen. Vergeet niet dat je een video niet aan je muur kan hangen! ;) Kortom, je wil het toch eigenlijk heel graag allebei?


Het liefst bespaar ik je de zoektocht en beveel ik je mijn favoriete videograaf aan! Scheelt jou een hoop vergelijken en zoeken. Maar wat zijn nog meer redenen om jouw foto- en videograaf samen te boeken?


  1. Om te beginnen scheelt het in de voorbereidingen niet alleen in zoekwerk. Je kan ook de kennismaking tegelijk inplannen! Hoe leuk het ook is om over jullie en jullie trouwplannen te vertellen, het is ook best lekker als je dat maar één keer hoeft te doen en er één avondje voor beschikbaar stelt. Deze kennismaking kan gewoon via beeldbellen.

  2. Als jouw fotograaf en videograaf vaker samenwerken, betekent dat dat zij goed op elkaar ingespeeld zijn. Geen rampscenario's waarbij de één de ander in de weg loopt of constant in het beeld van de andere beeldmaker loopt. Een goede balans in elkaar de ruimte gunnen, we zijn er immers met hetzelfde doel: jullie blij maken met de beelden! Een goed team kan het beste uit elkaar halen en de creativiteit bundelen.

  3. Ook op de grote dag: gezelligheid! Jouw foto- en videograaf trekken de hele dag met elkaar op en bevinden zich vaak vlakbij jullie. Dan wil je toch een hele fijne sfeer? Als je een team boekt, weet je zeker dat dat goed zit.

  4. En dan ná de bruiloft: de beelden. Heel fijn natuurlijk als deze mooi bij elkaar passen en elkaar aanvullen. Niet één op één hetzelfde, maar twee stylen die wél heel lekker combineren.

  5. Tot slot: in mijn samenwerking met deze videograaf bieden wij een heel mooi eindproduct waarbij foto en film gebundeld kunnen worden in een uniek lcd album!

Oja we zijn ook nog eens even groot, dat werkt dus ook echt fijner! Haha!


Nu zijn jullie natuurlijk heel nieuwsgierig naar deze samenwerking, toch?

Vraag vooral even naar de contactgegevens en dan stuur ik deze naar je door.


Liefs, Rien


45 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page