top of page

Tweeling Newborn Shoot

Niet één, maar maar liefst twee bundeltjes geluk op de foto. Twee kleine meisjes: Ditte en Manouk. Mijn eerste tweeling newborn shoot en extra speciaal: het zijn mijn nichtjes! Wat was het leuk om dit vast te leggen. En zo bijzonder om mijn zus als trotse mama te zien.

Ditte en Manouk zijn een eeneiige tweeling. Ditte in het 'witte' en Manouk in het beige/grijzige pakje. Ze lijken sprekend op elkaar he?


Een tweeling newbornshoot werkt wel even anders dan een normale newbornfotoshoot. Gelukkig sliepen beide meisjes heerlijk en konden we helemaal ons gang gaan. Hierdoor hebben we alle combinaties die je kan bedenken op de foto gezet, want het blijven natuurlijk ook twee individuen ;)


Ik ben super benieuwd hoe de meiden zich gaan ontwikkelen. Zal hun karakter net zo op elkaar lijken als hun uiterlijk? Of worden het tegenpolen?


Inmiddels zijn de meiden net 1 geworden. Ik had natuurlijk heel graag de cakesmash voor ze vastgelegd, maar momenteel ben ik nog op reis. Maar ik zal Ditte en Manouk als ik terug ben vast snel weer voor de lens hebben!


Neem je een kijkje naar de mooie beelden van vorig jaar?


Veel liefs vanuit Mexico,


Rien
30 views0 comments
bottom of page